torsdag 26 mars 2015

Plastik kar zinciri işe yarıyor mu

Yani bir adet plastik kar zinciri 1. TL gibi ucuz bir fiyata satılıyor. Sayfa - - Donanım Haber. O işe yarıyor olabilir ama çok da pahalı. Janta yaklasan bölümü ip ve plastik.


Araç otomatik vites herhangi bir zarar verme durumu olur mu şanzımana.

Aracınızın lastikleri karda ve buzda olduça zor tutunur. Engin bahsettiğin şey aşağıdaki linkteki ürün mü ? Kar paleti hoşuma gidiyor ama güvenilir olur mu zincir gibi abi? Bunlar cidden işe yarıyor mu ? Bazıları kış lastiği, bazıları ise kar zinciri kullanmayı tercih eder.


Etiketler: kış kar buz lastik kar çorabı zincir. Bundan önce kar kelepçesi denilen plastik bir zamazingoyu kullandım aracıma. Bu videomda sizlere otomobiller için kar zinciri nasıl takılır.

Abi bu meret de tüm desenleri kapatıyor, nasıl işe yarıyor anlamadım. Iyi mi kötü mü bilemem ama linki vereyim. Kar lastiği genelde şehir içi için işimizi görse de bazı şehirler arası yollarda zincirsiz araçların geçişine izin verilmeyebiliyor.


Yeşil gergi zincirinin yeşil fosfor boyalı plastik kılavuz yuvasından. Takograf Nedir, Ne İşe Yarar ? Sekizsilindir year ago. Kar Zinciri ile ise zincir takma sadece dakika. Bu uygulama ne kadar kullanışlı ve lastiklere ne derece zarar verir ki ? Gelelim ip meselesine işe yarar mı bence evet çok darda kalındığında kullanılır ama dediğim gibi dağa falan.


Bir de far kırsanız oldu mu 350. SERME MAHMUZLU ZINCIR ) detayli. Kar zinciri , kar paleti, sprey zincir, kış lastiği, kar pençesi, kar çorabı. Plastik kelepçe kopar gibi?


Desenlerine göre sınıflandırma ise zincirin takıldıktan sonra sahip olduğu zincir desenidir. Ayrıca plastik malzemelerin pas sorunu olmadığından zincire göre daha az bakım isterler. Zincirden birkaç bakla koptu mu zincir hurda olur.


Kar Paleti Montajı Bosse Premium Kar.

Her şeyden önce kış lastiklerinin otomobil ve lastik üreticileri tarafından yaz lastiklerinden daha dar tabanlı . Karlı günlerde zincir yerine kar çorabı nasıl .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg