onsdag 18 mars 2015

Handfat i natursten

Fantastisk vackert tvättställ i natursten. Handfat i natursten , kalksten, eller handfat i natursten hittar ni hos Stonefactory. Du kan idag välja mellan flera olika typer av fristående handfat , i material som porslin och sten i allt från runda till kantiga former.


I sortimentet med fristående . Jag är lite inne på att ha handfat i natursten i badrummet när vi så småningom börjar bygga vårt hus. Har sett att det inte är superdyrt att.

Stort urval av Handfat hos Badshop. Inget handfat är det andra exakt likt. Rå utsida och polerad insida. Vi har handfat i många olika former och storlekar.


Exklusivt badrum med handfat i natursten. Badrummets väggar har kaklats med stora vita kakelplattor, och till golvet har kunden valt klinker i brunt. Ett vitt porslinshandfat har vi väl sett nog av i badrummen?


Om inte annat så börjar man tänka i de banorna när dessa handfat i natursten. Besök vår hemsida för att hitta just ditt handfat !

Alla handfat är handplockade av oss och inget är det andra . Swedmart erbjuder hela olika modeller av stentvättställ i olika typer av natursten , färger, former och slipningar. Välj ett tvättställ av sten om du vill ha en . BAUHAUS har tvättställ i många olika former och storlekar. Söker du passande överdelar fin. Här hittar du fristående tvättställ för montering på bänkskiva. Natursten badrumsmöbler och handfat finns i olika typer.


Så du har marmor tvättställ , men det finns också granit handfat. Färgerna är mycket olika från ljus till. Gratis personlig rådgivning! Vi har många olika former och modeller för att det ska passa just ditt badrum.


Vi på Golvpoolen har alltid fri frakt! Enzo Burti, en italiensk designer har formgivit dessa handfat för Decormarmi. Inspirationen är hämtad från vatten och materialet är sten.


Hitta ditt tvättställ hos oss! Välj i vårt stora sortiment av handfat i natursten. Alla är unika, inget är det andra likt.


Skapa den känsla du själv önskar till ditt badrum, . Hos Lindströms hittar du flera varianter utav handfat från leverantörer som Hafa.

Om du inte hittar det du söker här så kontakta oss eller kom in till butiken så hjälper vi dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg