torsdag 7 augusti 2014

Värmehink häst

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg. Använd värmehink så har djuren vatten även vid frost och is. Frostfritt vatten till dina djur. En smart och smidig lösning- Ta loss hinken hämta vatten häng tillbaka och sätt i sladden Klart ! En värmebalja har en elslinga som håller vattnets temperatur uppe för att hindra frysning.


Här finns värmehinkar för hästar.

Slåtter och Bete HorseMax Legolas Original Häst , kg. Värmehink med transformator Isobar 20. I Granngårdens sortiment finns värmebaljor till häst och andra djur från Isobar. Våra baljor lämpar sig för.


Information: Leverans med st transformator, st anslutningar samt ett väggfäste för väggmontering. RKUB-kabel mellan värmehink och transformator ingår ej. För ett par hundralappar och med lite snickarglädje bygger du Hippsons frostsäkra vattenkar – som ger din häst tillgång till vatten hela dygnet.


Ett funktionellt och bra bassortiment för häst , ryttare och stall.

Det är viktigt att ha anpassad och bra utrustning för ett aktivt liv med hästar , både för dig som ryttare. Jämför priser och läs recensioner på Djurtillbehör. Thermohink från USA för isfritt vatten utan el, som en thermobar men utan el säljs av Källhagens Gårds butik forhasten. Uppvärmda baljor hittar jag till häst och jag vet inte om de . Dessa hemmagjorda och billigare alternativ är framförallt något jag rekomenderar till boxlevande hästar som inte går ute i hage hela dygnet, . Jag köpte värmehinkar i USA som jag hoppades skulle funka men de smälte!


Vattenfyllning sker därför flera gånger om dagen. Lämplig till nöt och häst. Teknisk data:- Bredd: 4mm- Höjd kand fra2mm- Höjd. Jag tänkte tipsa om en sak som handlar om hästar och det är vatten för det är ju. Och ta med hela familjen för.


Köp Värmebalja Isobar 1liter populär till hästar. Isobar 1liter, Värmebalja Isobar liter, Värmebalja och värmehink för hästar , Värmebaljor, Vattenförsörjning. Det är inte vilken vattenhink som helst det är en värmehink till Amigo som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg