onsdag 20 augusti 2014

Studie och yrkesvägledarutbildning uppsala

Funderingar om framtiden? Vägledaren erbjuder dig samtal och stöd före och under dina studier och när du är på väg ut på arbetsmarknaden. Både unga och vuxna kan få hjälp att välja utbildning eller yrke.


Vuxenutbildningen ger dig möjlighet att prata med en studie- och yrkesvägledare som lyssnar på vad du vill och vart du är på väg. Uppsala kommuns studievägledning för vuxna finns på Vuxenutbildningen i Uppsala. Till studie- och yrkesvägledare vänder du dig om du vill få information och vägledning oatt nå dina studie- och yrkesrelaterade .

Studie - och yrkesvägledning för vuxna. Placeringsorten är Uppsala eller Västerås men . Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 44.


Radix Kompetens är en professionell . Upplagt för dagar sedan. ArbetsplatsbeskrivningArbetsmarknadsförvaltningen arbetar på uppdrag av arbetsmarknadsnämnden som. På Uppsala Waldorfskola arbetar jag med studie - och yrkesvägledning i klasserna F - . Jag heter Anna-Lena Mehlstrand och finns på skolan torsdag förmiddagar, då går det bra att söka upp mig .

Vår studie- och yrkesvägledare heter Susanne Stjernberg och är en kunnig resurs som. Hon finns på skolan varje dag. Om du vill ha någon att prata med om dina . Uppsala bör kontakta en studie- och yrkesvägledare på Navet . Vilket program passar dig bäst utifrån dina önskemål och förutsättningar? Det kan studie- och yrkesvägledare hjälpa dig att bena ut.


Vi har behöriga och kunniga studie- och yrkesvägledare som kan svara på dina frågor kring program,. Gymnasieprogram hos JENSEN gymnasium i Uppsala. Kontakta rektor på den skola du ansöker till, Bromma eller Uppsala. Arbetat som studie- och yrkesvägledare med många program inom gymnasieskolan . Där kan besökarna möta lärare, studie- och yrkesvägledare , jobbcoacher, . Att bli internationell studie- och yrkesvägledare kan man genom självstudier eller genom . Vår centrala studie- och yrkesvägledare hjälper dig gärna om du har något du undrar över, oavsett var i landet du bor. Fråga henne om allt som . Du kan boka tid hos studie- och yrkesvägledaren på kommunen för.


Det bästa vore nog om du kontaktade din hemkommun och bad att få prata med en studie- och yrkesvägledare på komvux (den kommunala vuxenutbildningen). Lönestatistiken visar bruttolön per månad för en studie- och yrkesvägledare inom studie- och yrkesvägledare. Se aktuell lön snabbt och enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg