tisdag 19 augusti 2014

Bortskänkes göteborg

Allt som skänks bort i Göteborgsområdet med omnejd. Här ser du alla annonser som bortskänkes och är från Västra götaland. Köksbord furu med stolar bortskänkes.


Vill bara önska alla nya medlemmar välkomna till denna möbelgrupp och hoppas att ni. Endast BORTSKÄNKES i Majorna ( Göteborg )!

Här i denna gruppen SKÄNKER vi endast bort saker! Byten,försäljning och efterfrågan får. GRATISSAJTER - där folk skänker bort. Gratis soffa, bor tvättmaskin, växter, byråer, skåp: det finns inget som är så härligt som att njuta av ett . På Blocket kan du se annonser i Göteborg. Alla annonsörer Privat Företag.


Jag vill ge bort min soffa.

Den är fräsch och det är inget som helst fel på den. Hör av dig om du vill ha den! Soffan finns i Stenungsund. Ett spårvagnsbibliotek tillgängligt för alla i Göteborg. Bortskänkes , mottages, ges och doneras.


Bekväm skinnfåtölj bortskänkes , Aug 1 Mark. Betongbord bortskänkes , Jul 1 Göteborg. Jag har 2st grindar som är tillverkade av vattenledningsrör och gunnebostängsel. Hemsida för Göteborg -Majorna OK, Vi informerar om träningar, tävlingar och annan.


Garn bortskänkes i Göteborg. Ulrica Loeb Leave a comment. Hittar en massa garn olika garn. Har inte stickat på år.


Möter upp i Göteborg eller så . Efter åtta år är man tvungen att stänga Nostalgicum.

Ett museum som visar hur man levde på och talet. Vill du skänka saker till vår second hand? Kul att du tänker på oss! Vi tar gärna emot hela och rena gåvor, stora som små. De mindre gåvorna tar vi gärna emot i. Dessa direktlänkar går till Blockets bortskänkes olika städer: Stockholm och Göteborg samt en för hela Sverige.


Lycka till att finna det ni önskar! Massor med frukt bortskänkes !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg