torsdag 14 augusti 2014

Flexibele doorzichtige slang

Zeer flexibele doorzichtige slang voor vloeibare levensmiddelen. De transparante siliconen slangen van Rubbermagazijn zijn veelzijdig toepasbaar. De siliconen slangen blijven flexibel bij zowel lage alsook hoge . Bij zowel lage als hoge temperaturen blijven de slangen flexibel.


Eenvoudig online bestellen.

Bestel online of kom langs! Wildkamp helpt u graag verder! Slangen zijn koppelingen die gebruikt worden op lastig bereikbare plaatsen. De slangen zijn leverbaar in verschillende lengtes en aansluitmogelijkheden.


Veelal worden deze buizen gebruikt omdat ze transparant ( doorzichtig ) zijn en eigenschappen hetzelfde als een normale grijze pvc. Ook kunt u met deze doorzichtige buis voor meer design zorgen. Flexibele Koppelingen 40mm.

Volle rol maten zijn: inwendige maat mm tot en met inwendig. Voor vloeibare levensmiddelen. Cristallo transparante pvc slang. Die van 10mm is erg dunwandig, 1-mm dik zou fijner geweest zijn. Misschien goed om deze maat eebij te zetten!


Transparante polyurethaan slang. Er zijn verschillende soorten waterslangen , flexibele , oprolbare, uitrekbare of spiraalslangen : het verschil zit hem vooral in de wijze van opbergen en de lengte. De meest complete website als het om flexibele slangen gaat. Leverancier van slangen , Levensmiddelen slangen , food slangen , flexibele slangen , bier slangen ,. Met Power-Grip profiel voor de perfecte verbinding van slang met slangstuk.


Raakt niet in de knoop en verdraait niet, soepel glijgedrag, flexibel. De Master-PUR optreden is het enige spiraal slang in de werel die deze functies combineert in een product. Soepele onversterkte transparante PVC slang , voor vele doeleinden geschikt.


Afleesbuisjes met schaalaanduiding en ventilatiedoppen. PVC- slang , 10mm diameter.

Het elastische polyurethaan en de speciale constructie maken het tot een zeer soepele en flexibele slang. Onze voedselslangen , zowel van rubber en kunststoffen, zijn vervaardigd door de. AquastoreXL heeft een ruime keus aquariumslangen in het assortiment. Ook voor slangklemmen kunt u bij ons terecht. De doorzichtige , kunststof slangen met geïntegreerde LEDs ontvang je.


Het betoverende effect van een flexibele lichtslang zoals Rope is vast al bekend. Niet alleen als feestverlichting worden LED lichtslangen gebruikt, maar ook als extra . Tyleen buis en tyleen koppeling meer heeft u niet nodig om eenvoudig en voordelig uw flexibele waterleiding aan te leggen. Beide voorzien van KIWA .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg