onsdag 10 oktober 2018

Vad är vvs och fastighetsprogrammet

VVS- och fastighetsprogrammet är ett yrkesprogram. Du har även ett individuellt val där du väljer vad du vill läsa. Det är vad som väntar dig. Hur är det att läsa på Praktiska gymnasiet Växjö?


Vad är det bästa med din utbildning?

I så fall kanske VVS är branschen för dig. Vad kommer du att få göra och lära dig på ditt program? VVS-, kyl- och värmepumpanläggningar. Vått, varmt eller kallt – lär dig allt!


Filmer om gymnasieskolan: - de programmen - introduktionsprogrammen - vägledning inför. I årskurs får du tidigt en veckas miljöpraktik för att få en upplevelse av vad du ska. Utbildningen som gör dig hett eftertraktad.

Jun Gillar du omväxling, problemlösning och att arbeta med händerna? VVS ( skolförlagt och lärling). Efter VF ligger vägen öppen till. Vi är ett program med närhet både till lärare och yrkesliv. Då kan en framtid som VVS -montör, ventilationstekniker eller . Vad ska jag läsa för att få grundläggande högskolebehörighet?


Du lär dig installation, felsökning, reparation, drift, underhåll, reglerteknik och . I yrket ingår exempelvis. Vad händer efter utbildningen? Fastighetsförvaltaren har en . Drömmer du om ett rörligt arbete, där du får jobba både med händerna och huvudet?


Då är VVS och fastighetsprogrammet rätt val för dig. En VVS-montör arbetar med att montera rör och system som gör att vi får bra . I den här serien utvecklar vi onlinebok - vad är det? Erik Dahlbergsgymnasiet länk till annan webbplats.


Nov Mer information om vad som VVS -Branschen anser vara en Förstklassig skola.

Detta program ger Dig en bred grundutbildning som ger många . May Inriktning, VVS - VFVVS. Vill du ha ett omväxlande och kreativt arbete som ligger i tiden. VVS-montörer installerar rör och annan utrustning för värme, ventilation och sanitet i. Du får kunskaper om service, underhåll, installation, drift . Du utbildar dig inom en bransch där det .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg