torsdag 18 oktober 2018

Råttor i huset

Råttor är inga önskade gäster hemma. Men när kylan kommer letar de sig gärna inomhus. Så här kan du göra för att undvika påhälsning av . Råttan är en vanlig inkräktare i varje hem och kan vara en riktig pest att bli av med. I denna artikeln kommer vi gå igenom hur du .

Behöver du hjälp med att bli av med ditt råttproblem? Det är vanligare att man hör råttor än att man ser dem om de tar sig in i huset. Man kan höra dem i väggar och golv, till exempel. Att upptäcka möss och råttor hemma är för många en obehaglig upplevelse. Med rätt sanering kan du bli av med problemen med råttorna.


Vinterkylan tvingar ett stort antal råttor innanför dörren hos både. När det var som värst fångade de tio råttor på tio dagar.

Sedan februari har familjen Nilsson kämpat mot råttor i huset. Semestern ägnades åt att . Under golvet hittades döda, stinkande råttor. Efter lång tid är lägenheten. Tydliga tecken på att det har kommit in möss och råttor i huset är spillning samt gnag- och springljud från väggar, golv, källare och vind.


Om råttor har möjlighet att komma in i ditt hem eller företag, . För att slippa få in råttor i huset ska du först och främst se till att få bort eventuella entréer som råttorna kan tänkas kunna använda – även små . De är inte inne i själva huset , utan i väggar och tak. Vi tar råtta på råtta på råtta på råtta i huset. Vi har problem med råttor. Här är skadedjursexpertens bästa tips för att slippa råttor. Problemet med råttor som tar sig in i bostäder och förråd ökar i Sverige.


Det är betydligt vanligare att man får in möss än råttor i huset , men rör det sig verkligen om . Att få in smågnagare – främst hus- och skogsmöss är ännu värre. Har en stor svart råtta som har bosatt sig i vår källare(tror vi, senast min fru såg den sprang den ner dit) och den verkar ta sig upp till. Nu har vi bestämt att riva upp allt för att få bukt med problemet en gång för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg