tisdag 20 mars 2018

Metro therm jordvarme

Jordvarme er både energi- og miljøvenligt. Med et nyt jordvarmeanlæg fik Leif både varmere vand og et mere støjsvagt anlæg. Læs anbefalingen fra Leif her.


Via væsken i jordslangerne transporteres energien fra jorden til varmepumpen - året rundt, . METROSAVER jordvarmeanlæg kan fås med og uden varmtvandsbeholder. Hvis du allerede har en varmtvandsbeholder, kan .

Leveringstid: 1-hverdage dage. Nu er det muligt at styre sin varmepumpe fra pc eller tablet. Se en kort introvideo her og læs mere på . Vores produkter kan bruges til ethvert byggeri lige fra mindre . Se vores store sortement af van varme og sanitet på vvs1. Det at få jordvarme kan virke som et stort projekt at gå igang med. Læs mere om hvordan et jordvarme anlæg virker her.


Metro Therm Metrosaver MB. Join LinkedIn today for free.

Den dyreste, men mest effektive varmepumpe. Billig og miljøvenlig varme med jordvarme. Find nyt og brugt indenfor Varme til billige priser på DBA. Denne model er med forvarmeflade. METRO THERM jordvarmeanlæg kan spare op til af dit varmeforbrug.


El, fjernvarme eller centralvarme, luft- eller jordvarme – vi har løsningen. Den er udformet i et diskret design i danske standardmål, så den passer ind i dit bryggers eller teknikrum uden problemer. Vi forhandler højeffektive Weishaupt naturgaskedler og vandvarmere. Der er altid en god grund til at sige METRO , når talen falder på varmt vand - uanset om energikilden er el, centralvarme (gas, olie, fastbrændsel etc.), fjernvarme . Vi afsender din vare allerede idag. METROSOL væskebaseret solvarme til brugsvand og rumopvarmning.


Det er vores mange års erfaring der ligger til grund for . Produkter som vi bruger til Varmeinstallationer. Kom forbi eller ring vedrørende mere .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg