onsdag 14 mars 2018

Söka till komvux

Här hittar du datum för när du kan söka till komvux och när kurserna startar. Yrkesutbildningar, gruppundervisning och flexibla kurser och distanskurser har olika . Du som har sökt en flexibel kurs eller en distanskurs för . På komvux får du möjlighet att slutföra dina grundskole- eller gymnasiestudier. Du kan få särskild behörighet för att kunna söka till universitet eller yrkeshögskola . Gymnasiala kurser och kurspaket söker du senast veckor före kursstart.

I kursutbudet ser du sista ansökningsdag på varje kurs och kurspaket. Om du inte studerar på komvux kan du låna en dator och göra din ansökan på Vuxenutbildningscentrum. Det finns personal på plats som kan . Studentum hjälper dig som vill studera att hitta information om vilka utbildningar som finns och hur man söker. Hur du ansöker och hur antagningen går till varierar mellan utbildningarna.


Till vissa utbildningar kan du göra ansökan digitalt. Valde du fel program på gymnasiet? Saknar du behörighet till högskolan?

Eller har du för låga betyg för den utbildning du vill söka ? Du kan ansöka till komvux först hösten det år du fyller år. Undantag är du som är yngre än men har slutfört treårigt gymnasium. Ale och vill studera gymnasiekurser i en annan kommun utanför Göteborgsregionen (GR) skickar du själv en kopia på din ansökan till komvux i . Här får du information om när Komvux startar kurser eller utbildningar och hur du ansöker. Information om behandling av personuppgifter.


Om du vill ställa en fråga eller skicka in handlingar, t. Komvux heter numera Arlanda komvux och du hittar hela deras samt flera andra utbildningsanordnares utbud i den nya webbkatalogen. När ska jag söka till Komvux ? Ansökan till sommarens kurser period är öppen. Har du frågor om ansökan och antagning ska du kontakta antingen Vägledningscentrum eller Vuxantagningen utifrån vad det . Med ditt studerandekonto kan du ansöka till nya kurser, se de kurser du redan är antagen. Här fyller du i dina personuppgifter . För att ansöka behöver du ett lösenord.


Du söker till Vuxenutbildningen i Umeå genom de fem stegen nedan:. Du som är antagen till kurser hos Viva Komvux hittar information om kursstart och ditt . Sundbybergs stad söker du till våra utbildningar och kurser via kommunens webbansökan senast angiven .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg