måndag 15 maj 2017

Gustavsberg gårdspump nr 12

Gustavsberg Rörsystem hade ett nära samarbete med M Lundgrens Gjuteri AB. Pumpen tillverkas än idag med krav på högsta kvalitet. En vacker prydnad - en säker reservpump.


Tillverkarens artikelnummer,. Original gårdspump nr , gammal bevarad modell. Den klassiska gårdspumpen nr garanterar dig vatten oavsett årstid och eltillgång. Cylinderns invändiga diameter mm.


Höjd från fot till utlopp 665mm. Avstånd från fotplattan till . Frostfri Brunnspump Nr 12. Lite om hur dessa pumpar fungerar ! Botten ventilen som måste . Start direkt på nätet hos Lantbruksvvs. Välkommen till vår webbutik!


Har en gammal gårdspump ( nr) i sommarstugan som jag tänkte försöka väcka till liv. EMS Gårdspumps alla reservdelar se bild för nummer till den reservdel du söker. Gårdspump Nr - kan användas till ett djup av cirka meter.


Du kan tyvärr inte handla direk här på denna sida, utan då ber vi . Våra priser i katalogen är alltid inklusive moms Register INFORMATION Detta är Rinkaby Rör. En formgivning utan stilreferenser, skulle man kunna säga. Utställningen pågår till den augusti. GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM AB förbehåller sig rätten att när som helst och. Skötsel och underhåll av lufttrycket på hydropresstankar.


Efter lite research har jag konstaterat att pumpen som står på åkern är en gårdspump nr 12. Vad siffran står för och hur den skiljer från Kronans pump, som den . Många av oss har en relation till den här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg