tisdag 2 maj 2017

Badrumsskåp 80 cm

Här på sidan hittar du alla våra badrumsskåp med en bredd på cm. Alla skåp har integrerat handfat och har designats för att ge dig det förvaringsutrymme du . Spegelskåpet har två flyttbara glashyllor . Kommodskåp med tvättställ, vit ramlucka. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Badrumsskåp Graphic - cm. Dölj det du inte vill ska synas i ett spegelskåp. Funktionella och rymliga spegelskåp där du får plats med lite extra prylar i badrummet utan att det syns på utsidan . Glänsande vit, bredd 80cm , höjd 70cm, djup 14cm, dörren . TVÄTTSTÄLLSSKÅP ÖRESUND 80CM. Underskåp Camargue Öresund cm.


Eufori Tvättställsskåp Bathlife 1cm.

Tillgängligt: ~ veckor. I badrummet finns det oftast begränsat med utrymme när det kommer till att inreda. För att verkligen utnyttja ytan på ett smart sätt är spegelskåp ett bra val. Säljer 2st mycket fina spegelskåp av märket Svedbergs Top-Line. Skåpen följde med vid vår husleverans Februari i år men vi köpte annan . Per sida: 4 , 12 160.


Något gick fel under tiden du sökte. Försök gärna göra samma sökning igen. Finns i bredd: och cm. Passar till spegel aluminium, L. LED-belysning metall 6 IP44.


Ett spegelskåp är den perfekta lösningen för dig som är i behov av extra förvaring i ditt badrum. Den kompletta badrumsserien Basic från Vedum kök och bad erbjuder Vedumkvalitet till lägre pris. Basic är en Svanenmärkt, slitstark basinredning som är . Möjligheten att köpa varje element separat.

Visa ytterligare Visa färre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg