fredag 26 maj 2017

Stänga av handdukstork

Går handdukstorken på varmvattnet så får man inte stänga av den. Få tyst på vattenburen handdukstork ? Handdukstork som värmer badrum? Vattenburen handdukstork förbjuden?


Sedan flera år är det förbjudet att installera vattenburen handdukstork på.

Alltså, stäng aldrig av din vattenburna handdukstork ! Det finns många praktiska aspekter att ta ställning till vid valet av handdukstork. Vad allt behöver du veta vid valet av handdukstork ? Det är ju dövarmt i vår lägenhet nu, och i badrummet är det värst! Detta eftersom vi har en handdukstork som ej går att stänga av.


Vad behöver man tänka på, vilken ska man välja, vilken handdukstork är bäst? Att stänga av golvvärmen och låta handdukstorken sköta uppvärmningen .

Annars värms hela fastighetens. En eldriven handdukstork ska du däremot sky som pesten. Stäng av dina elektronikprylar. Ur energisparsynpunkt kan det ju annars verka vettigt att stänga av. Typ av handdukstork : Kan kompletteras med elpatron eller ventil för . Visar hur man sätter upp en handdukstork , hur man monterar en elpatron och hur man fyller upp.


Instruktion för handdukstork. Ventilen är försedd med . När lampan på handduks- torken är släckt är. För att stänga av vrider du tillbaka vredet till dess.


Har du en elektrisk handdukstork i badrummet som står på året runt kan den dra så mycket som 6. Välj mellan runda eller ovala stänger. HANDDUKSTORK VENTIL RAK KROM. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna . Hur gör man för att byta mellan vattenburen värme och eluppvärmning förutsatt att man har en handdukstork med kombidrift?


Temperaturinställning Elpatron”.

Tänk på att det är ni som betalar för elen till elpatronen, om ni reser bort på semestern är tipset att stänga av elpatronen. Man brukar stänga av den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg