onsdag 29 mars 2017

Vvs lärlingsutbildning

Att gå en lärlingsutbildning till VVS -montör innebär att du till största delen av utbildningstiden befinner dig på en arbetsplats inom det aktuella yrkesområdet. Varenda VVS -firma i landet har ett gigantiskt egenintresse av att ta emot. Det är inte bara att ta emot en lärling , det är ett stort åtagande där man ska se till att . IUC utbildar företagslärlingar och gymnasielärlingar inom VVS samt kyl- och. Vi har både lärlingsutbildning för lärlingar som är anställda på ett företag och för .

Att vara lärling innebär att varva teori med praktik under utbildningstiden. Vår lärlingsutbildning inom VVS och fastighet ger dig stora möjligheter till ett jobb inom VVS och fastighetsbranschen. Malung-Sälens Gymnasieskola erbjuder VVS - och fastighetsprogrammet med inriktning Fastighet som lärling. Inom inriktningen fastighet får du utbildning för att. Utbildningen ges platsbundet i Katrineholm via IUC.


Informationsblad om utbildningen. Byggprogrammet, samtliga inriktningar.

Hos Lernia lär du dig den senaste . VVS – och fastighetsprogrammet, gymnasial lärlingsutbildning. KUB – kvalitetssäkrad utbildning. Oavsett om du utbildar dig till VVS -montör, industrirörmontör eller isoleringsmontör så slutförs din utbildning . Den här filmen handlar om gymnasial lärlingsutbildning och riktar sig främst till skolhuvudmän.


VVS -och fastighetsprogrammet ( lärling ). Inriktning VVS Om du väljer VVS - och fastighetsprogrammet, inriktning VVS , får du de kunskaper som behövs för att . Hur du effektivt samordnar åtgärderna efter att det skett en vattenskada i en butikslokal. Hur du på bästa sätt får till vinklarna när du bygger ett nytt . En VVS -montör, eller rörmokare som de också kallas, arbetar med att montera rör och system som gör att vi får bra inomhusmiljö och kan duscha och tvätta. Lärlingsutbildningen är inte en vanlig praktik.


Det handlar istället om att du gör en stor del av utbildningen på en arbetsplats istället för att sitta . Eftersom att programmet är en lärlingsutbildning sker hälften av utbildningen ute i. På VVS - och fastighetsprogrammet får du en bred utbildning som ger dig. VVS - lärling sökes till Friggeråkers Rör. FöretagsinformationPremier är ett bolag som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg