torsdag 2 mars 2017

Ido toalettsits jula

Ifö Cera samt Sign och IDO. Välkommen till oss på Jula ! Skön, snygg och praktisk toalettsits med mjukstängningsfunktion! En annan smart funktion är dess snabbfästen som låter toalettsitsen tas bort och sättas tillbaka. Fräscha upp ditt badrum med en WC-stol från IDO !

Mjukstängande toalettsits som passar de flesta toalettstolar. Utrustad med dolt S-lås, dubbelspolning och toalettsits ingår. Gloss ser till att du får ett. Denna vita toalettsits från Curaqua är en universal modell som även är kompatibel med Ifö:s serie Cera.


Sitsen är två riktigt trevliga funktioner: mjukstängande. Plastsits med mjuk ring, monteras på befintlig toalettsits. Toalettsits för barn 290.

Snygga till toalettstolen med denna mjukstängande och komfortabla sits tillverkad av MDF. Prisvärd renovering och förvaring. Vit toalettsits anpassad för toalettstolar från IDO. Smart toalettsits för hela familjen!


Barn fäller upp det första locket och vuxna fäller upp det andra. Handla ditt nya toalettlock på K-rauta med praktisk hemleverans. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Vare sig du vill ha en toalett i fritidshuset eller i ditt bostadshus hittar du det i den här kategorin. TOALETTSITS SANISCAN UNIQUE NORDEN VIT SOFTCLOSE. Saknar du delar till din spelare? Vi har remmar, lock, silikonvätska, och andra delar till flera fabrikat.


Vi renoverar dåliga gummihjul till din spelare. Köp dina biljetter enkelt och 1 säkert på Eventim. Cumulative Data File Updated. Vi skapar det smarta samhället genom innovativ design.


Alla IDO Seven D wc-sitsar kan utrustas med Quick Release gångjärn.

Hos oss föds idéer som blir världsledande lösningar. Med dessa kan man enkelt kan ta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg