fredag 3 mars 2017

Bänkskruvstycke jula

Vi har prisvärda verktyg och maskiner samt allt möjligt som får plats i en verktygslåda. Gjutjärnsskruvstycke med vridbar bottenplatta och fästhål. Gjutgods med utbytbara backar. Max gripvidd tving mm. Enkelt att spänna fast i en bänkskiva!


Kullagrat skruvstycke som kan roteras i 360° och vinklas i 45°.

Lätt att låsa i olika vinklar. Välkommen till oss på Jula ! Ridgid Superior är ett skruvstycke för yrkesbruk med inbyggda rörkäftar för installationsbranschen. Egenskaper Konstruktion helt i smidesstål är tre gånger . Fast skruvstycke med fästhål. Vi har prylar för dig som gillar att hamra, borra, skruva, mäta eller svetsa.


Finns det någon som säljer den här typen av skruvstycke i Sverige? Jag har för mig att Jula sålde något liknade för ett par år sedan.

METALLKAPSÅG METALLKRAFT MTS 355. Söknerv i kläm rygg åtgärd skrivare laser eller bläckstråle icas stekpanna bäst i test Mina sidorvärmepump luft luft jula. Vi erbjuder konsulthjälp redan från idén (ibland innan) och projektsupport i alla olika typer av tjänster. Vridbart bänkskruvstycke mm Back med stöd.


Products without images have been hidden. Click here to show products without images. Värmekamera vårrullar filodeg köttfärs 16motorolja från jula.


Skruvstycke , Bordsskruvstycke, Parallellskruvstycke. Vi erbjuder allt från handverktyg och maskiner till trycklufts- eller svetsutrustning med rätt kombination av pris och funktion. Blandare, Jula mec typ behöver nästan pension efter detta projekt, var lånad. Alla vridbara bänkskruvstycken är likadana på den punkten.


Bänkskruvstycke , BB120mm med utväxlingsbar BROCKHav HEUER. Katalogblad för Matador -, Superior-, Multiplus- skruvstycke (MB). Mitt gamla skruvstycke var den då billigaste Jula -modellen. Under flera år har Jula varit en uppstickare, med målet att sänka.


Uppskattat marknadsvärde: . Den kommer att användas till lite rör jobb och svetsning av div fäste till. Kvalitets bänkskruvstycken gjord av stål, kan användas till alla våra bänkar.

Prylar för friluftslivet, båten, cykeln och inomhusträningen hittar du hos Jula ! Fynda Verkstad bland massor av auktioner. Nätauktioner varje dag med objekt från . Allt du behöver göra är att ladda ner nya Jula -appen och visa .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg