tisdag 21 mars 2017

Kärcher rörrensare

Söker sig framåt i dagvatten- och avloppsrör med hjälp av bakåtriktade strålar som spolar lösgjorda. Edit: redigerat ovanstående mening. JPG - Kärcher K passar alla i K-serien.


Kärcher högtryckstvättar - Professionellt sortiment för krävande jobb. I vårt sortiment från Kärcher hittar du en lösning oavsett behov: vi har .

Namn, RÖRRENSSATS KÄRCHER 15M. Med detta praktiska 2-i-1-tillbehör för Kärchers högtryckstvättar kan du både rensa hängrännor och avlägsna proppar . Rörrensare och hängrännerensare i ett! Köp i butik eller online på granngården. Stopp i avlopp eller underhåll för att undvika det samma utförs snabbt och enkelt med en rörrensslang. K-rauta är en stolt återförsäljare av populära Kärcher.


Hos oss hittar du ett stort utbud av prisvärda fönstertvättar, högtryckstvättar och grovdammsugare.

Hängrennerengöring Kärcher. Den smarta 2-i-1-lösning för rengöring av hängrännor samt stopp i rör eller avlopp. Tack vare högtryck tar den sig fram i rören på . Väldigt enkelt sökning på modellnummer. Största sortimentet på slangar från Kärcher. Kärcher denna maskin som är snäp- pet större och starkare maskin än lillebor K. Lätt, terrasstvätt och rörrensare samt mjuk . Lämplig för inom- och utomhusbruk med alla Kärcher K2-Khög.


Ytterligare artiklar från Kärcher. Westfalia rördjävul rörrensare , för 1- 1mm rör . Genom att använda dig av olika tillbehör, som exempelvis en roterande borste eller en rörrensare ,. Vårt Kärcher sortiment är större än någonsin! Högtryckstvätt Kärcher KPremium Full Control Plus Flex.


Vi har högtryckstvättar, grovdammsugare, ångtvätt, fönstertvättar, rörrensare , terasstvätt, grovavskiljare m. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Högfiltrerande dammsugarpåsar till Kärcher dammsugare. Finns i lager i varuhus. Det är tydligt att Kärcher har fått konkurrens - i år har företaget. Lägg till i shoppinglistan.


Vikans rörrensare är ett effektivt verktyg för rengöring av olika typer av rör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg