måndag 9 januari 2017

Navet uppsala studievägledare

Telefontider måndag–torsdag 9. Besöksinformation Kungsgatan ( Navet ) måndag, onsdag, torsdag 9. Studie- och yrkesvägledning för vuxna. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Ansökan du till Uppsala Komvux.

Vuxenutbildningen finns på Kungsgatan i centrala Uppsala , i hörnet av. Vård- och omsorgsutbildningen Uppsala är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta som undersköterska, skötare inom psykiatrin eller boendestödjare. Läs Komvux på Hermods i Uppsala , vi erbjuder grundläggande och gymnasial vuxenutbildning för dig som vill läsa upp grundskolebetyg eller gymnasiebetyg. Uppsala bör kontakta en studie- och yrkesvägledare på Navet om . Kontaktuppgifter till Navet Uppsala , telefonnummer, adress, se information om företaget. Problem med sökning på Navet.


Sökning på Navet ger betydligt färre resultat än normalt.

Felsökning hos leverantör pågår. Institutionen för informatik. Har du funderingar kring hur det är att vara student i Uppsala ? Studentportalen - navet i dina studier.


Men Zainab Jabris studievägledare rekommenderade henne att, i stället för att lägga. På Navet fick Zainab Jabri hjälp att teckna ett så kallat . VÄGEN TILL HÖGSKOLAN Tisdag oktober kl. Navet för att få information om vägen till högskolan.


Du kan också skicka in intyg eller utlåtande från legitimerad logoped. Läs mer om högskoleprovet för dig med dyslexi. Navet är en neutral arena för samverkan mellan olika . Målet följs upp månadsvis. Navet Ung och Magdateamet har regelbundna träffar för dialog och. Navet utbildning är en neutral arena för information och utbildningsvägar på alla nivåer inom vuxnas lärande.


Vi erbjuder studievägledning.

En studievägledare från SFI ska vara involverad i planeringen och . Projektansvarig i Uppsala har varit Navet -arbetsmarknad och medfinansiärer har varit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg