torsdag 19 januari 2017

Bortskänkes västerås

Babosh söker nytt hem överlämnas. På grund av flytt måste min fina kära ungkatt hitta ett nytt. Här ser du alla annonser som bortskänkes och är från Västmanland. Soffa och soffbord bortskänkes.


Bortskänkes Västerås Med Omnejd has 5members.

En grupp där vi skänker bort sådant vi längre inte vill ha! Det är INTE ok att ta betalt för något! GRATISSAJTER - där folk skänker bort. Gratis soffa, bor tvättmaskin, växter, byråer, skåp: det finns inget som är så härligt som att njuta av ett . Alla annonsörer Privat Företag.


Bäddbar kökssoffa bortskänkes. Säljes av: Carina augusti 17:23. Visa på karta ( Västerås ).

Bord med fyra stolar bortskänkes ! Funktionsdugligt (helt) men i behov av lite kärlek. En släng färg på detta så blir det som nytt. Huvtröja Finns i Västerås i ett djur och rökfritt hem. Här visas saker som skänkes gratis. Köp Fåtölj bortskänkes för SEK 0. Jätteskön snurrfåtölj bortskänkes.


En kvalitetsfåtölj som tyvärr är väldigt sliten i. Lokalerna ligger i direkt anslutning till Vasa handelsområde med ICA, Coop m fl. Biobiljetter i Västerås bortskänkes Recycle your stuff. Har ca 5röda betongtegelpannor. Den sekelgamla gitarrtillverkaren Gibson har hamnat i en ekonomisk kris. Verksamheten kan tvingas lägga ned . Begagnad bortskänkes till salu i Västerås - Katrin Hagman har lagt upp bortskänkes i Västerås.


Sök efter det du vill ha, skänk det du inte behöver. Vid årsskiftet tog Malå kommun bort möjligheten till förskola på kvälls- och nattetid.

För Marika Lindahl som har frisersalong med kvällsöppet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg