fredag 20 januari 2017

Allaskaappi tarjous

ALLASKAAPPI GOODIY CUADRO POSLIINIALTAALLA. Käytännöllinen Bauhausin allaskaappi säilyttää tärkeät tavarat ja ne on. Kalusterunko ja ovi ovat valkoiset.


Ovessa on krominvärinen Tino 1-kaarivedin ja hidastavat saranat. Käytä tila tehokkaasti valitsemalla ja yhdistelemällä kylpyhuoneeseen täydellisesti sopivia kalusteita, kuten allaskaappi , lavuaari, kylpyhuonekaappi ja peili. Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta.

Indoor Puula allaskaappi sis. Harma Pesuallas ja allaskaappi valkoinen. Otsoson Aalto 6allaskaappi on kompakti ja tyylikäs ratkaisun kylpyhuoneeseen. Tutustu valikoimaan ja tilaa Aalto allaskaappi itsellesi jo tänään! Tarjous on voimassa toistaiseksi.


Allaskalusteet sopivat tyyliltään yhteen . Pienen tilan allaskaappi mittojen mukaan. Polarian 5mm leveä AK SC 5- allaskaappi.

Reilusti säilytystilaa, upea muotoilu ja helppohoitoiset materiaalit. Yleisimpiin remonttikohteisiin sopiva IDO Glow allaskaappi. Tilaa työ tai pyydä tarjous. Jäljellä enää kappaletta. Lisää muistilistalle Poista muistilistalta.


Kylpyhuoneen allas ja allaskaappi. Klikkaa ja pyydä tarjous ensin. TARJOUS KAAKELI 20XVALK. Valkoinen Laufen Kompas pesuallas ja allaskaappi 5x 360mm. Pyydä asiakaspalvelustamme tarjous suuremmista kokonaisuuksista.


Myydään kuvan mukainen kylpyhuoneen valkoinen allaskaappi ja allas. Hinta euroa (euroa hanan kanssa) tai paras tarjous. Temal Trend allaskaappi 55x45x64. Erittäin hyvin kos- teudenkestävää. Suomalainen laatutuote, joka on roiskeve- sisuojattu.


Kysy tarjous asennettuna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg