onsdag 9 november 2016

Vattenkar

Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Frostnivån på en vattenautomat är beroende av yttre omständigheter runt automaten, såsom väder och vind.


Placera dem därför alltid i lä. LaGée Superbac är ett ovalt vattenkar för vattenförsörjning av djur på bete. Den ovala formen har fördelen att det går att transportera vattenkaret i många av .

Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. DeLaval tippbara kar ST15 ST2och ST2ger ett högt vattenflöde till djuren.


Stor drickyta som gör att . Information: Tillverkad i UV stabiliserad plast. Lämplig till får och häst. Vattenkar liter med flottörventil. Hög kvalitet och snabba leveranser.


Nov För ett par hundralappar och med lite snickarglädje bygger du Hippsons frostsäkra vattenkar – som ger din häst tillgång till vatten hela dygnet.

Jämför priser och läs recensioner på Jordbruk. Suevia vattenkar tillverkas i en högvärdig UV-stabiliserad mörkgrön plast. Komplett med flottör och avtappningsplugg. Prebac Polychoc runda vattentråg utan flottör. Karen är tillverkade i UV-tålig polyethylen och har skvalpkant och rensplugg.


Lantmännen Maskin - alltid öppet på nätet. Gårdsauktion Stenkulla Hjortkvarn. Detta vattenkar är utvecklat speciellt till får. Har du något liknande att . Produkterna levereras direkt hem till dörren. Tillverkad i slagtålig UV stabilisering och tålig plast som tål solsken och riktigt tuffa tag.


Feb En häst i Gnesta fick avlivas efter att under helgen ha skadat sig svårt i ett isfyllt vattenkar , skriver Södermanlands Nyheter. CADO är en professionell leverantör av nya lekplatser och nya redskap till din existerande lekplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg