tisdag 8 november 2016

Schamponeringsstol

Schamponeringsstol Marvel 1900. Stol till frisörsalong Bello 300. Säljer en schamponeringsstol i bra skick. För fler bilder hör av er.


Hos oss hittar du alla typer av schamponeringsstolar till din frisörsalong. Vi har schamponeringar i olika prisklasser, men vi tummar aldrig på kvalitén.

SCHAMPONERINGSSTOL för frisörsalong Welonda. Leasa en schamponeringsstol. Image may contain: people sitting and indoor. Bekväm och sofistikera Dune är . Gratis, snabbt och tryggt. Stolen är endast använd en kortare period och är i mycket gott skick.


Dagens vy från en liten salongs schamponeringsstol. Tänk er att sitta här och bli ompysslad och få en skön hårbottenmassage.

Många olika modeller av schamponeringar till frisörsalonger. Det finns även möjlighet att få shiatsumassage i min schamponeringsstol. Vi klipper både kvinnor och män, och självklart är även barn välkomna till oss. Vi utför alla typer av behandlingar, allt från klippningar till. En god arbetsmiljö är när frisörer kan gå till jobbet, må bra och känna arbetsglädje.


En bubbla som sluter sig runt kundens panna där frisören kan stoppa in sina händer för att arbeta med. Funktioner inkluderar. Japansk värmepressad klädsel. Massageschamponering i snygg design.


Välj mellan olika massagefunktioner och låt kunden luta sig tillbaka och njuta av en fantastisk behandling. Hitta billigaste Frisör stolar schamponeringsstol hos AllaAnnonser. Style försöker alltid att ge det bästa erbjudandet till frisören, på den här sidan kan du se våra aktuella erbjudanden. Några månader senare tog hon ytterligare ett lån för att köpa en schamponeringsstol där kunderna får håret tvättat.


Utan påträngande säljare. Denna förfrågan lämnades i vår kategori rörmokare i Linköping. Vad vill du ha offert på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg