onsdag 9 november 2016

Brandslang engels

Voorbeeldzinnen met ` BRANDSLANG `. Vertaling van brandslang. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Zoek woord brandslang heeft eén resultaat.


Een of meerdere brandslangen worden op een brandkraan aangesloten en.

De brandweermannen moeten om het snelst een lange brandslang uitrollen tijdens de training in de kazerne. Praktisch brandgedrag, brandbestrijding, blustechnieken, tactiek, industriële. Deze praktische brandslang is speciaal ontworpen om te worden gebruikt voor de.


Whoops, we thought your browser supported . Gebruik van een schuimmonitor, brandslang , brandslang met schuimstraalpijp en kleine blusmiddelen. Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen voor een betere website-ervaring. Door te klikken gaat u hiermee akkoord. De hitte was zo intens, dat brandslangen werden gebruikt om de brandweermensen af te koelen die extreem dicht bij het vuur werkten, zonder beschermende .

Engels ) brandspiritus ( Slang ). De brandslang en tuinslang werden uitgerol emmertjes en waterpistolen gevuld en de. Per kleuramanda ter maaten wijk commandeurs heemskerk Zwartvest in t engels Preparation of soil for agriculture in rural areas. Bij een tuinhuiscomplex was enige rookontwikkeling geconstateerd en de brandweer is met een brandslang naar het tuinhuisje gespoed waar . Funny Dutch Words: brandslang , ezelsbruggetje, zeewolf, boterham. Sprinkle is een puzzelspel met een brandslang in de hoofdrol. In Sprinkle heb je de controle over een grote brandslang aan een kraan, waarbij.


Brandslang canvas 38mm 20mtr Storz NA 52. Maar daar bleef het niet bij: zijn enthousiasme met de brandslang moest toch . Magnum Fire Training System is ontwikkeld voor brandweerlieden als een complete en actieve training in het gebruik van brandblusser of brandslang. We hebben hier een rondleiding gekregen en mochten zelfs met de brandslang spuiten. Dat woord wordt echter meestal niet voor brandslang gebruikt, maar voor buis of pijp.


Naast brandveiligheid beschikt het materiaal over . Breda ontwikkelen en produceren zij o. Sorry dan zal mijn engels wel niet helemaal lekker zijn, klop de . Brass Fire Hose Nozzle, Branche pipe, Messing straalpijp voor op brandslang.

Speel een nieuw ras: Orks! Voor zover ik het begrijp is dat boek alleen in het engels talig verkrijgbaar. Ik ben bang dat ik het niet ga snappen i. Een dode vrouw in een badkuip, een brandslang die leeft, hersenweefsel in de presidentiële suite. Eerst is hij de enige die dit allemaal kan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg