måndag 28 november 2016

Duschdraperistång takfäste

Teknisk information Diameter (mm): Bredd(cm): Färg : . Extra kraftiga aluminiumstänger med takfäste. Lättmonterad U-formad duschdraperiskena som kan kapas i önskad längd. Komplett med draperikrokar och takfäste för extra stabilitet.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida och för att kunna rikta vår marknadsföring. Acceptera enbart nödvändiga .

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Bli först med att recensera! En duschdraperistång från Sanova är en resultatet av ett unikt. DRAPERISTÅNG 90X170CM VIT TAKFÄSTE ARROW L-FORM. Orion är en vägghängd duschdraperistång.


Väggfäste och st duschdraperiringar i krom ingår. Takfäste i nylon går att beställa i flera olika färger.

Extra takfäste finns som tillval, se under produkter ”passar till” . Shower bar, adjustable bracket. Duschstång , justerbart fäste. Letar efter en stång för duschdraperi till en hörna 80xcm. Har sett en variant på Jula och Classe med rund stång som bara verkar ha . Levereras inklusive draperiringar. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring.


Stabil duschdraperiskena med takfäste. Tillverkad av aluminiumprofiler och är avsedd för duschutrymmen, badkar, avskiljning av rum m. HANSGROHE Tvålkopp Casetta C inkl. Någon som har en duschstång i ett hörn, och som bara fäster i varsin vägg?


Alltså utan fäste i taket. ISLEX bullar utan jäst och kardemumma - projektet. Magnússon-institutet för isländska studier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg