torsdag 6 oktober 2016

Vaske toalett med eddik

Ved hjelp av eddik kan badet ditt nå bli skinnende rent, med relativt lite slit. For de fleste er det kanskje nytt at eddik kan brukes til dette formålet, men mannen i . Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når. DROPP EDDIKEN: Det er mye du kan vaske med eddik , men ikke prøv . Flekker og misfarging i toalettet fjerner du ved å spraye eddik på - la det sitte.

Vask hendene med en blanding eddik og vann, og sterke lukter . Hvis du har svært god ti kan også vaske nedi toalettet med eddik. Da heller du litt eddik i doen og lar det virke i et par–tre timer før du trekker opp. Begynn å sprute vaskemiddel i toalettet , deretter kan man vaske det.


Eddik kan brukes på brune render eller merker fra vannet, alternativt . Vi viser deg hvordan du rengjør med eddik , sitron og vodka. Hva er vel kjedeligere enn å vaske toalettet ?

Skeptisk til å vaske huset med eddik ? Den sure lukta forsvinner om du marinerer granbar, sitronskall eller lavendel i eddiken før du vasker med . Trikset som fanger mest oppmerksomhet er det som dreier seg om vasking av toalettet. Der bruker han eddik i tanken før han sprayer skåla med eddik. Tipseren Akidiri fremhever eddik som et genialt sparetips, gjerne i. Få glansen tilbake i porselenet ved å vaske dem med klar eddik , etterfulgt av skylling med rent kaldt vann. Du vil ikke tro alt litt eddik kan gjøre for deg.


Mange vaske - og rengjøringsmidler regnes ikke som helse- og miljøskadelige, men endel . Her er hvordan våre servicemedarbeidere blir opplært til å vaske toaletter hjemme hos . Liker du ikke å vaske toalettet ? Det kan gjøres kjapt på kun tre minutter! Les også : smarte vasketips der du bruker eddikk. Denne smarte videoen viser deg . BRUK EDDIK TIL RENGJØRING: Den skaper et så surt miljø at bakteriene.


Blandingen er ypperlig å bruke for å vaske ut av søppeldunken hvis den . Beste middel til å vaske dusjen.

Vi har også tidligere skrytt veldig av spesialblandingen eddik og zalo. Når vi leser på flasken med Effekt wc-rens, står det også der at den godt kan brukes til andre ting enn kun toalettet. Spesielt ved vask av treningstøy er det lurt å bruke eddik som. Gni flekken forsiktig med eddik , deretter vask. Hvis man har flekker og misfarging i toalettet , vil dette fjernes om man sprayer på ren eddik og . VASK TOALETTET Toalettet sin beste venn?


Det er naturlig, dreper bakterier, mugg og får alt av skitt til å forsvinne. Kjøleskapet er enklere å vaske enn du tror: fyll vaskekummen og legg hyller i bløt og vask. Bruk ufortynnet eddik i toalettet for å fjerne misfarging og bakterier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg