onsdag 5 oktober 2016

Suihkuseinä bauhaus

Suihkuseinät saat edullisesti Bauhausista. Myös verkkokaupasta, katso jatkuvasti kasvava valikoimamme! Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät ja kestävät suihkuseinät jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tervetuloa ostoksille K-Rauta kauppoihin ja verkkokauppaan.


Kattavasta valikoimastamme löydät kääntyvät, kaarevat, taittuvat ja kiinteät suihkuseinät ja -nurkat sekä kirkkaana että savulasisena. Tuotteet löytyvät myös verkosta: k-rauta. TAD450KIRKAS kääntyvä suihkuseinä kirkkaalla lasilla.


Hyödynnä tarjoukset ja tilaa suihkuseinät helposti kotiin toimitettuna. Kääntyvät ja kiinteät mallit! Pienessä kylpyhuoneessa missä tilaa on rajoitetusti paras ratkaisu voi olla kokonaan kasaan taittuva suihkuseinä. Tyylikäs SYNC - suihkuseinän voi taittaa . Myydään uusi, paketissa oleva kääntyvä suihkuseinä. Bauhausin kylpymaailma koordinoi kotien remontteja Raision.


Hankittu vastikään Bauhausista. Kirkkaanvärinen mm karkaistu . Kodin Terra verkkokauppa - Laaja valikoima rakentamisen, remontoinnin, puutarhan, eläinmaailman ja sisustamisen tuotteita verkossa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg