fredag 28 oktober 2016

Allaskaappi ilman allasta

Allaskaapit ilman allasta. Laajasta valikoimastamme löydät allaskaapit eri värisinä, kokoisina, setteinä tai runk. Pielinen tummanharmaa 796x398x485mm allaskaappi.


Lisää vertailuunNäytä tuotevertailuPoista . Hinta: 53€ 57€.

Cello Logos 6-allaskaapissa on kaksi vetolaatikkoa, jotka sulkeutuvat hiljaa ja pehmeästi. Laatikoissa on käytännölliset, pitkät vetimet. Kalusterunko ja ovi ovat valkoiset.


Ovessa on krominvärinen Tino 1-kaarivedin ja hidastavat saranat. Säädettävien jalkojen ansiosta tuote . Saatavissa useita värejä. Glossy White, pesualtaalla .

Uusi valkoinen,kosteudenkestävää levyä, allaskaappi. L5K569( ilman allasta ) S365. Sisältää yhden hyllyn,saranat(vaimennetut) ja etusarjat. Serenity 6allaskaappi. Kylpyhuoneen allaskaappi ja sen uusiminen.


K4x S3mm - väri - sisältää allaskaapin koottuna ilman allasta - sisältää . Päätyy silti lähettämään uuden kaapin ilman allasta veloituksetta. Vertaa hintoja ja tilaa. Valaistuksen LED 6lm ja pistorasian. Myydään Omakotitalo huonetta - Vantaa . Yhteensä: 4€ ( ilman allasta ). Vaivattomasti kaikki LVI-tuotteet netistä! FI allaskaappi ilman allasta tuo . Se toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa, jotka on tilattava erikseen.


CLEVERDUO 6ALLASKAAPPI VALKOINEN, CLEVER 6ALLAS,. Koko allastarvikesetti ilman allasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg