fredag 14 oktober 2016

Gnistgaller öppen spis

Se till så inga gnistor kan hoppa ut ur din öppna spis ! Vi har gnistskydd i många. Gnistgaller med vinklingsbara kanter från Bolin Smide. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.


Välj bland eldställ, gnistgaller , golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.

Alla frakter sker med PostNord. Ordern skickas vanligtvis inom 2-dagar. Transportörens leveranstid . Och även detta supertrendiga gnistskydd i glas gör sig hur snyggt som helst mot den öppna betongbrasan och de stora glaspartierna i . Vikbart med tre sektioner. Av svartlackerat rostfritt stål.


Mått: mittsektion 5x 5mm och sidosektion 2x 4mm.

Välkommen till PriceRunner! Jag är på jakt efter ett gnistgaller till en öppen spis. Jag bor i Stockholm och har letat runt både i butiker och på webben efter ett enkelt. Här säljer vi gnistskydd och barngaller till din spis och kamin.


Jag har en öppen spis utan något gnistskydd. Ställ den i öppna spisen och luta veden emot. Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin.


Vi erbjuder ett stort sortiment av . Tillverkat av pulverlackerat smide. En härlig öppen spis från det ljuva 70talet med täljsten, . Få saker är väl så mysigt som att sitta framför en öppen eld och värma sig i. Till att tända grillar, öppna spisar, kakelugnar och vedspisar. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bank-konton! Använd Blocketpaketet eller Direktbetalning.


Läs hur tjänsten fungerar.

Gå till produktenHitta liknande produkter. GNISTGALLER 40x44x20xSMIDE NR. Det lägsta gnistgallret l. En öppen eld i vardagsrummet är så säker, trygg och mysig som du gör den. Använder du granved kan det vara på sin plats med ett gnistskydd. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme.


Nytt för i höst är ett klassiskt gnistgaller samt krokar med vackra mässingdetaljer i sobra färger för att hänga upp tillbehören på väggen – båda . Passar till de flesta öppna spisarna i normalstorlek. Gnistskydd Gustaf i massiv mässing - klassiskt skydd för den öppna spisen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg