torsdag 19 maj 2016

Vägghängt sängbord

Ett sängbord som sitter på väggen skapar luft längs med golvet och gör att rummet känns mycket rymligare. Perfekt för sovrummet som inte är . Högt, lågt eller vägghängt ? Hos oss hittar du sängbord i olika stilar och prisklasser. Stilrent vägghängt sängbord med rena linjer och enkla former.


Cooper har en låda för praktisk förvaring.

Tillverkat i lackerad MDF. Sleepo erbjuder sängbord i olika stilar och material som passar till det stora sovrummet såväl som till den lilla alkoven. Ett vägghängt sängbord tar mindre plats . Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på sängbord. Välj bland ett stort urval av sängbord av olika material. Vägghängt sängbord eller med lådor som kan lutas mot vägg.


Sängbord för sovrum där klumpiga sängbord inte fungerar. Små och vägghängda sängbord i . Smidigt sängbord som är enkelt att sätta upp på väggen, levereras färdigmonterat.

Finns i färgerna ek, vit och svart. Grundläggande tankeställning bör vara om du vill ha ett fristående bord vid sängen eller en avställningsyta som är vägghängd. Vill du ha ett vägghängt sängbord med låda eller passar ett nattduksbord med öppen yta bättre?


Föredrar du klassiskt vitt eller tycker du att det är roligt att leka . Vi har ett stort utbud av nattduksbord i olika priser och stilar. Komplettera din säng med ett avlastningsbord med hjul eller ett vägghängt sängbord. Klinte vägghängt sängbord i vitlack med låda för förvaring. Snyggt och stilrent från Torkelsson. Passar lika bra till förvaring och avlastning i hallen som bredvid.


Pejl vägghängt sängbord vit. Fack för tidningar och låda samt hylla. Material: MDF Utföranden: Vitlackad eller mörkt grålackad. Handla sängbord online från välkända varumärken till bra priser och personlig service.


Smögen vägghängt sängbord. Välkommen till Trosa Möbler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg