fredag 20 maj 2016

Skruvstäd vridbart

Med utbytbara stålbackar och inkapslad spindel. Fri frakt vid köp över 5kr. Vridbart skruvstycke med hög tryckkraft och hållbar gjutjärnsdesign. Gjutjärnsskruvstycke med vridbar bottenplatta och fästhål.


Kullagrat skruvstycke som kan roteras i 360° och vinklas i 45°. Lätt att låsa i olika vinklar.

Välkommen till oss på Jula! När jag letade efter ett skruvstäd så blev det till slut ett från biltema efter. Sen hade jag undvikit ett vridbart om jag inte absolut måste ha det, . Spännbackarna är utbytbara. Massivt gjutjärn Vridskiva 360° vridbar Utbytbara spännbackar Perfekt. Av gjutstål med städ och.


HEUER skruvstäd med utbytesbackar - det bästa spännverktyget för proffsen. Made in Germany, stålsmitt, garanterat oförstörbart, testvinnare! Jan Produkt i högkvalitativt stål.

Lämplig för montering på bordet, arbetsbänken eller bänkskivan och kan rotera i 360°. Skruvstäd vridbar med lås - modell WBS 2N. Monteras snabbt och enkelt . Jag är på gång och skall göra ett fäste till skruvstycket. Fast skruvstäd , fristående skruvstäd och verktygshållare. Vridbar bottenplatta brukar vara en förbannelse då man arbetar med litet grövre . Storlek hål för fastmontering i t. Mitt gamla skruvstycke var den då billigaste Jula-modellen.


Både med vridplatta och med den höj vridbara stativet. Maskinen skruvstäd unbekannt Spannweite 2mm. Reservationspris uppnått. Detta är inte ett skruvstycke eller en fixtur, det är ett FixturStycke eftersom det kombinerar det. Lösningen med de vridbara backarna är unik och kallas SymRAx.


Precisionsskruvstycke backbredd mm, gap mm, längd 1mm, backhöjd mm, totalhöjd 1mm. Måttskiss skruvstycke Gäller för samtliga skruvstycken med mått A-G.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg