fredag 22 januari 2016

Sandaletter blockklack

Ett par sandaletter i mockaimitation med klädd blockklack. Sandaletterna är dekorerade med paljetter och facettslipade plastpärlor. Reglerbar vristrem med m. Dragkedja bak och rem kring vristen.


Innersula i mockaimitation. Shoppa sandaletter för dam hos Scorett.

Se säsongens utbud av sandaletter i slip in modell och med kilklack, låg klack eller platå. Vi har sandaletter som får dig att synas, om du vill. Välj mellan sandaletter med höga och låga klackar som går i ton med den outfit du bär för dagen.


Foder och innersula i läderimitation. Fler detaljer: Stängning: snörning. Remsandalett med blockklack. Specialerbjudande Kvinna värt det Missguided Sandaler sandaletter black Skor M0Q11L02O-Qsnörning öppen blockklack.


Två tjocka remmar framtill i en annan textur. Slitsula av, Syntetmaterial.

Applikation, Liten sten, Paljetter. Romantiska sandaletter tillverkade av en blandning av läder och mocka. Snörade sandaletter med Blockklack för Damer från New Look. Se vårt breda sortiment av billiga sandaletter av god kvalitet och med exklusiva . Pumps, sandaletter , klackskor – kärt barn har många namn. Och det finns lika många olika slags klackar och modeller som namn!


Oavsett om du letar efter . Gjorda i perforerad mocka med insida och innersula i skinn. Säljer nu mina rosa-aktiga block-klackskor pga. Nypris 300kr Avhämtning i Lund alternativt . Bland det enorma utbudet hittar du ankelboots, sandaletter , pumps och platåstövletter i en mängd olika utföranden och färgkombinationer.


Detalj: Elastisk isättning. Artikelnummer: DU511A06Q-T11 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg