måndag 11 januari 2016

Duschskrapa silikon

Det komfortabla, mjuka greppet och silikonkanten, gör att detta är den mest effektiva skrapan du använt! Välvd med mycket flexibel skrapa får du enkelt av v. Mjukt material - Skadar inte underlaget. Transparant Silikon torkarblad - Lång livslängd.


Funktionell och stilren duschskrapa i silikon med magnetiskt fäste från Zone Denmark, färg vit. En duschskrapa i silikon – utan metalldelar som riskerar att rosta.

SIDELINE duschskrapa i svart ABS. Skrapan är också lättskött eftersom den är täckt av silikon och har inga skarvar. Med greppvänligt handtag. Wiper duschskrapa förhindrar kalkavlagringar på golv och kakel, och att se till att du inte får . Rejäl och smidig duschskrapa till dina duschväggar!


Se Badrumstillbehör och hitta ett stort utbud från HeFe på VVSochBAD. Du vet väl att enklaste sättet . Den funktionella och eleganta designen är skön att använda och att se på, samtidigt som . Kvalitativ produkt från Casabella.

Helt tillverkad i silikon. Praktisk och stilren duschskrapa från ZOne Denmark. Tack vare den starka silikonen,. Klicka här för att läsa mer. Håll golv och duschväggar i gott skick.


Duschskrapa i sömlös silikon , helt fri från metalldelar som kan rosta. Stilren duschskrapa i polerat rostfritt stål. Bladet i silikon är mjukt och följsamt och har en. Levereras med upphängningskrok i grå silikon som kan hängas över duschkabinväggen.


Skönare promenader i sommar: Mjuka, avlastande hälinlägg i silikon. Smedbo Sideline Greppduschskrapa i plast med greppvänligt handtag och duschblad i silikon. Förpackningsmått, 3x 1x cm.


Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet . En exklusiv duschskrapa med perfekt följsamhet. Gummiblad som är utbytbart. Snygg duschskrapa med hänge från Blomus som du kan hänga på väggen. Den är snygg att se på och enkel.


Material: Borstat stål och silikon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg