tisdag 19 januari 2016

Ackumulator lastarmsfjädring

Ackumulator lastarmsfjädring - ProductImage. Kontakta oss vid frågor angående förladdningstryck. Levereras med bar men kan behöva justeras för varje . Olssons i Ellös har lagerförda reservdelar till ett 50-tal traktormärken och maskiner.


Genom att ansluta en ackumulator till kolvsidan på den cylinder som skall dämpas fungerar ackumulatorn då som en stötdämpare genom att . Jag har skaffat en L90C som tyvärr saknar lastarmsfjädring så jag tänkte. Räcker det med en ackumulator i rätt storlek och sen en ventil . Artikelnummer: ACCUMULATOR. Tillverkare: Hjullastare Volvo L150. Utelämna indata i det fält Du skall beräkna! Högsta arbetstryck = bar.


Byte av ackumulator till lastarmsfjädring på Volvo L90C och byte av framruta på Volvo L90E. Lastarmsfjädring Ventilpaket Anfästningsjärn. Oljebadsluftrenare behållare.


Funktionsväljare, lastarmsfjädring (BSS) ( extrautrustning). Det finns risk för explosion om en ackumulator värms upp. Standard på Vi Nordiskt utförande. Detta system förbättrar lastarens körbarhet vid transport . Cylindrisk ackumulator för lastarmsfjädring.


En högre fraktkostnad än normalt kommer att debiteras. JCB Smoothride lastarmsfjädring som minskar materialspill och höjer . Dubbla bromskretsar med ackumulator. Komfortfjädring (Boom Suspension System).


Caterpillars beprövade lastarmsfjädring är ett tillval konstruerat för att minska maskin svängning. En ackumulator fungerar som en chockdämpare för att minska. Rückfahrwarnleuchte Luz de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg