onsdag 27 januari 2016

Pump livsmedelsklassad

Vid ett tillfälle var det en person som sålde en mindre pump (tror den gick på 12V) av hög kvalitet här på formet, men jag lyckas inte hitta . Borrmaskinspump (Sida 1) — Utrustning. Kan man pumpa kokande vört? Pumparna för råmaterial till smaksättning, färdiga.


Både deplacementpumpar och centrifugalpumpar används inom livsmedels- och bryggerisegmentet.

Som produktslang används livsmedelsklassad vinylslang eller motsvarande . Svensktillverkad excenterskruvpump för livsmedel. Alla vätskeberörda delar är tillverkade i syrafast stål, gummi material och oljor är godkännda . Dessutom går det att använda dubbelskruvpumpen även som CIP- pump. HYGHSPIN: 1: Pumpens flexibilitet.


De balanserade skruvarna . TFM (PTFE) elimineras problem . Uppfyller alla EUs säkerhetskrav.

Livsmedelsklassad ABS-insida. Endast lämplig för gravitation avlopp ( pump behövs ej). Enligt tillverkaren så skall den också vara livsmedelsklassad också (food-graded) vilket är bra. Oftast innebär detta att plasten inte släpper ifrån . Någon som har erfarenhet av denna typ av pump för att cirkulera vört, typ RIMS. Visserligen är det inte så noga att den ska vara livsmedelsklassad då . Dränkbar pump med nivåbrytare och pumphus i rostfritt stål.


Lämplig för dränering och tömmning av rent eller lätt förorenat vatten. Klarar partickel storlek mm . Vi har ett antal olika modeller för olika ändamål. Pumpen drivs med Coeller tryckluft - Art.


Detta för att undvika att överhetta . Pump , SSR, och annat skojs. Industripumpar av hög kvalitet till rätt pris. Vi är stolta över vårt välsorterade utbud av allt från lobrotorpumpar till slangpumpar för hygieniska eller andra . Ner till denna går det en kabel som heter H07RN-F.

Jag har en djupborrad brunn med pump nere i hålet. Denna kabel är en helt vanlig . Varje behållare är tillverkad i stötsäker, livsmedelsklassad polykarbonat om 15. HNBR - FDA livsmedelsklassad (standard).


Vattendunk Komplett med kapsyl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg