måndag 22 december 2014

Skärvätska swedol

Kyler, smörjer och skyddar verktyg. Fungerar utmärkt på de mest svårarbetade metaller såsom rostfritt stål och titan. Hos Swedol hittar du CRCs produkter för fordonsindustrin, tunga lastbilstransporter, marin, el och industri. Liten men kraftfull bänkslipmaskin 370W.


Fällbara skyddsglas, ett med förstoringsglas.

Sluten skyddshuv med belysning och utdragbar bricka för skärvätska. Slitstark absorbent med mycket effektiv uppsugningsförmåga av olja, lösningsmedel, kemikalier, skärvätskor och vatten. Tillverkad i polypropen av högsta . Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN.


Jag har följt Swedol under en längre tid och det är ett bolag som är inne i ett spännande skede av utveckling. Utifrån har man kunnat se hur . Oljeavskiljare för skärvätska. Utbyggnaden omfattar en .

Kontrakt har även tecknats för flytt av butiken i Örebro till . Swedol rapporterar även en ökning av tillväxten till 33Mkr för perioden, vilket är en ökning. För att få fart på bolagets tillväxt har Swedol genomfört en rad aktiviteter bland annat har man. Lars Axelson har rekryterats till ny finanschef, CFO, i Swedol och tillträder sin nya roll den augusti.


Swedol tecknar kontrakt på nya butiker i Värnamo och Fredrikstad. Butiken i Värnamo kommer att ligga i Hornaryd industriområde. Vakuumsug Skärvätska -Oljespill . Swedol har inlett en process för rekrytering av en efterträdare. Det berättar företagen i ett pressmeddelande. Eigenbrodt har skrivit på ett samarbetsavtal med Swedol.


Gruvberget: Talgboll är helt ok, skärolja, skärvätska nja, inte när man handborrar i tunn plåt, det bara rinner av. MasMats: Hittade det jag sökte på Swedol. Med en extra styrande hylsa runt verktygsskaftet styr Regofix skärvätskan dit där den gör bäst nytta. Premiär för Swedol i Blekinge. Stort utbud av maskiner och verktyg till rätt pris från kända varumärken.


Handla direkt på nätet, snabba leveranser och fri frakt vid köp över 5kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg