tisdag 23 december 2014

Brandsläckare skum

Presto brandsläckare tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Katrineholm, den enda av sitt slag i Skandinavien. Alla Prestos brandsläckare är. Här berättar vi hur brandsläckare av olika typer fungerar och vilka komponenter de består av.


Det finns även fler typer av brandsläckare i vårt sortiment men . ENgodkänd och CE märkt.

BRANDSLÄCKARE SKUM LIT TOTAL FLG S9DN 27A 233B. Nexa skumsläckare är mycket lämplig för brand i olika typer av vätskor, t ex olja, bensin och alkohol och fasta organiska material, också lämplig för . Tankar och tips att tänka på när du skall investera i en brandsläckare. Skum består av vatten och ett koncentrat som när släckaren används, skapar skum. Här hittar du våra brandsläckare för säkra miljöer. Vi har både brandsläckare med skum och brandsläckare med pulver, och beroende på vilken typ av brand . Jag har tänkt att köpa en brandsläckare till huset men är osäker på vilken jag ska välja?


En pulversläckare eller skumsläckare?

Filmbildande miljöskum släcker dels genom att kyla det brinnande ämnet dels genom att det flyter ut över brandhärden och kväver elden. Pulversläckare ger ett effektivt skydd vid varje slag av brandtillbud. Brandsläckare Skum liter.


De är fyllda med ett av marknadens bästa högeffektpulver och . Lämplig för kontorslokaler. Beställ varselskylt separat. Valet av brandsläckare bör baseras på vilken typ av brand som kan uppstå där den. En släckare med liter skum klarar bara av att släcka en hälften så stor . Vi har marknadens bredaste program av brandsläckare , laddade med pulver skum och koldioxid. Släckarna är tillverkade av Gloria, Europas ledande . B-släckare innehåller skum , pulver eller koldioxid.


C-släckmedel ska användas i miljöer där risk för gasbrand finns, till exempel i panncentraler med naturgas . Köp brandsläckare online på Tingstad. Olika typer av brandsläckare är lämpliga för släckning av brand i olika. Liksom vatten är skum elektriskt ledande och man bör därför om . Köp extinguishing agents hos Würth.


Housegard en effektiv brandsläckare som släcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg