onsdag 24 december 2014

Toalettborste design

Toalettborsten levereras i en snygg och modern design som passar i de allra flesta . Toaborste NYO- design i blankt rostfritt stål från Spirella. Design till rätt pris, Sveriges största sajt med . Komplettera din Vipptunna med en toalettborste i samma design. Liksom tunnan är toalettborsten gjord i rostfritt och pulverlackat stål. Vipp finns i svart och vitt .

Frigör utrymme från golvet och underlättar städning. Har löstagbar skål för lättare rengöring. Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och . Cool-Line Lock till toalettborste CL0rostfritt mattborstat . Finns i krom, svartkrom och guld. Tillverkarens artikelnummer, TQB502PG.


This Pin was discovered by Mona Molin. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Passa på att fynda redan idag! Varumärke: Beslag Design. Snygg tesil i unik design. Alla borstarna är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial. Toalettborsthållare i rostfritt stål Toalettborsthållare i en mycket ren design.


Denna toalettborste ger ditt badrum ett lyxigt intryck. Material: Rostfritt stål. Diameter: Ø89mm Vikt: kg.


Hos oss hittar du de absolut bästa varumärkena inom inredning och design. Välj ett alternativ, Svart, Vit. Serie Solid är en badrumsserie av mässing i utförandena polerad eller borstad krom med självhäftande baksida.


Hur ofta levereras en ny, fräsch toalettborste till din verksamhet? Borsten har en modern design med en antibakteriell yta som ger dig både både form och . Mauritz Design , München. Förkromad toalettpappershållare som dessutom rymmer en toalettborste och riktigt gedigen design ! Ett väldigt bra alternativ för dig som inte vill borra upp saker i . Nova2-seriens unika formspråk och design i hela huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg