tisdag 23 december 2014

Ikea skrivbord

Skrivbord som fungerar för dig gör det enkelt att få jobbet gjort, oavsett om du jobbar hemma eller på kontoret. Våra skrivbord finns i olika storlekar för att passa. Därför har vi alternativ som passar alla utrymmen och i alla olika stilar – och förstås såna som du . Kolla in vårt utbud av prisvärda bord för bärbara datorer på hemmakontoret. Välj bland bord och skrivbord i olika storlekar, utföranden och material.


BEKANT skrivbord med avskärmning, ekfaner, vit.

IKEA - MICKE, Skrivbord , vit, , Det är enkelt att hålla grenuttag och kablar dolda men samtidigt ha dem nära till hands med hjälp av kabelutgången på baksidan. Designa ditt eget skrivbord. Vad sätter fart på din kreativitet? Här är ett planeringsverktyg som hjälper dig kombinera bordsskiva och ben till en plats där du kan . IKEA - BEKANT, Skrivbord , vit, , års garanti.


Läs om villkoren i garantibroschyren. Du kan montera bordsskivan i en höjd som passar dig eftersom benen är . Därför erbjuder vi dig möjligheten att konstruera ditt eget skrivbord av våra olika ben och bordsskivor, så att du kan få ett personligt bord.

Här hittar du skrivbord och stolar som passar bra till barn mellan och år. IKEA PÅHL och MICKE skrivbord och kontorsstolar för barn . Lådorna har utdragsstopp som hindrar dem från att . Du får plats med en dator i. Sladdar och grenuttag har du samlade, dolda och nära till hands . Bordsskivans djup ger dig gott om arbetsyta och ett bekvämt. IKEA - HEMNES, Skrivbord med lådor, vitbets, , Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial. IKEA - MALM, Skrivbord , svartbrun, , Du kan samla sladdar och grenuttag på hyllan under bordsskivan, så är de dolda men nära till hands. IKEA - LILLÅSEN, Skrivbord , , Bambu är ett slitstarkt, förnyelsebart och hållbart material.


Du kan placera möbeln hur och var du vill i rummet eftersom den är. Du kan välja att montera lådorna till höger eller vänster efter. IKEA - PÅHL, Skrivbord , vit, , Det här skrivbordet är designat så att du kan låta det växa med ditt barn, eftersom du kan ställa in det på tre olika höjder.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Jämför priser på IKEA Linnmon Alex 150x75cm Skrivbord. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på skrivbord. Svängt IKEA - skrivbord , modell GALANT.


I det närmaste oanvänt, mycket gott skick. Begagnade kontorsbor skrivbord , från Ikea , modell Galant.

Prisvärd Begagnad Arbetsbord Skrivbord Ikea Galant Cirkulära .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg