fredag 3 oktober 2014

Handdukstork el svedbergs

En handdukstork låter dig svepa in kroppen i en perfekt tempererad handduk efter. Med sina fyrkantiga rör är Thor en handdukstork för den som vill ha ett badrum med raka linjer. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt . Eir är en handdukstork för dig med höga krav på design i ditt badrum.


En av de mest klassiska handdukstorkarna i vårt utbud. Visar hur man sätter upp en handdukstork , hur man monterar en elpatron och hur man fyller upp.

En enkel handdukstork med rundade former. Rejält avstånd som gör det lätt att hänga upp handduken. Stilren och trendig handdukstork. Zaga är den perfekta handdukstorken för små utrymmen.


De stående stängerna ger maximal torkningseffekt. De rejäla mellanrummen och den öppna designen gör det enkelt att hänga upp och ta ned handdukar. When you are remodeling a small apartment bathroom, you need to make sure that your costs are always in the forefront of your mind. DianaS El H-tork 48x80Rostfri.


För att undgå skador på små barn, bör denna handdukstork placeras på väggen.

Handdukstorken Easy kan kopplas till elektrisk-, slutet vattenburet- eller . Inkl fyra upphängningsbeslag. Anslutning görs sedan i något av torkens nedre hörn. El Välj önskad handdukstork.


Svedbergs handdukstork för vatten eller eldrift. Unna dig en varm och skön handduk med denna uppvärmda handdukstork. Kan kopplas till elektrisk eller vattenburet värmasystem. OBS: Stäng av vatten och el. I dom fall det är möjligt kan man demontera ner 2 . Att byta elpatron i en handdukstork är inget vi rekommenderar att man.


Vid installation skall handdukstorken anpassas för enbart el eller för . Typ av handdukstork : Vatten, el eller kombidrift. SVEDBERGS HANDDUKSTORK FREJA 8KROM. Elhanddukstork Freja med allpolig strömbrytare.


Vi säljer reservdelar och båttillbehör i butik (Stockholm) och via telefon och webben över hela landet. För mer information om våra båtmotorer,tillbehör och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg