måndag 6 oktober 2014

Gnistskydd golv mässing

Vet Du inte vad som stämmer bäst till Din bastu? Ta kontakta mad oss och vi ska gärna hjälpa Dig! PISLA GNISTSKYDD AV PLÅT, . Sep Frågan är vad man ska ha som skydd för golvet framför spisen.


Tjocklek 1mm, Bredd x Djup=800x500mm.

Plåt var det vanligaste, mässing , eller i enklare hus även zinkad järnplåt. Eldstadsplan i koppar eller mässing Sep Mått på gnistskydd Mar Skydd framför vedspis Dec Skyddsplåt framför kamin - Storlek? En bredare, rak plåt är stilig som gnistskydd på golvet framför en stor, rak kakelugn eller en murad vedspis. Förborrade hål i plåten för montering på underlaget. Välkommen in till Sekelskifte och våra eldverktyg och gnistskydd i klassisk stil!


På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. Oct Golvskiva i stål Golvplatta i svartlackerat kvalitetsstål.

Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av . En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller. Våra praktiska golvskydd och eldstadsplan finns i svart- eller grålackerad plåt och i härdat, genomskinligt glas. Våra eldstadsplan finns i flera olika utföranden . Normalt sett sten, plåt, glas eller mässing.


För att ha ett fullgott gnistskydd bör man använda sig av två olika skyddsytor – ett s. Golvet i köket är ett nylagt lutat och såpbehandlat furugolv. Koppar oxiderar ganska snabbt, men mässingsplåt håller sig lite längre mellan . Spjällkedja mässing , per meter kr. Spiralventil, mässing 5kr. Sotlucka, pressa mässing 4kr. Såpa El och belysning Kakel och puts Foder, list och panel Golv Se Alla . Golvställ i smide till våra vedgrytor Ett praktiskt tillbehör om du vill få upp.


Eldskärmen föreställer slottet Tre Kronor i siluett och är tillverkad i gjutjärn med mässingsdetalj på Lyrestads gjuteri för Svenskt Tenn. Gnistskydd i svart och mässingsfinish.

Dec På loftet, där vi kommer att inreda tre sovrum kommer golvet att vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg