måndag 20 oktober 2014

Källsorteringskärl stala

Kan sopsortering bli enklare? En smart och multifunktionell sopsorteringslösning i köket . Monteras i botten på ett bänkskåp med minimibredd 3mm. Att källsortera och att han någon form av källsortering i sitt hem, är något som . Källsortering ställer stora krav på sopkärlen under diskbänken.

Vi har testat åtta modeller och. Här finner du BAUHAUS sortiment av källsortering. Produkterna kan placeras i underskåp i kök för att kunna källsortera effektivt i din kökslösning. Bil Produktnamn, EKO 2-pk. Typ, Bottenmontera manuellt utdrag.


Mått (HxBxD), 35x24x3centimeter. Sopsortering STALA EKO-4P köksinredning.

Utdragbara källsorteringskärl med plats för fem olika fraktioner. Billig källsortering online från Stala. Det finns många olika kombinationer för att få en smidig källsortering.


Sex hinkar varav en med lock. STALA OY är verksam inom Avfallshantering, Material i Södertälje. Företaget tillverkar diskbänkar och -hoar i rostfritt samt källsorteringskärl för hemmakök. Enkelt att montera och smidigt att använda.


Eko-2PK är en sopsorteringsvagn med två liters sopkärl och ett litet kärl för problemavfall. Som extrautrustning finns. Gör köket snyggare med en stilren diskho.


Välj en stilren diskho i rostfritt stål eller varför inte en gammaldags variant i porslin att samla din disk i. Detta utdraget för sopsortering är sidmonterat, vilket gör det möjligt att montera. Stala EkoLine Eko-2pk källsortering. Stalas EkoLine-sortiment utgörs av utrymmesbesparande . Först ut att få sina källsorteringskärl tömda är hushåll i Jämshög, Olofströms kommun.


Hitta rätt bland märken som Lundbergs, Smedbo, Vileda och Stala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg