fredag 4 april 2014

Furo golvbrunn

B Brunnar för lättare belastningar. Brunnar och rännor anpassade för ytor med lättare belastningar, t ex i storkök och industri. GOLVBRUNN AV ROSTFRITT STÅL FÖR BETONGGOLV OCH TRÄBJÄLKLAG:. Av syrafast rostfritt stål enligt EN 1. Silöverdel som är vridbara 360°, vinkelställbara . Brunnen har stor ackumulerande vattenvolym för . Kontakta oss för förslag på alt.


Låg golvbrunn av rostfri plåt alt syrafast rostfri plåt med galler och vattenlås för plastmassa, . Strila är ett rostfritt produktsortiment av golvbrunnar och golvrännor, specialdesignat för att uppfylla alla krav, regler och normer som ställs. Med bottenutlopp Ø1mm. Generate link with comments. Nya susbtituerade 6- furo (4-c) -pyridinderivat.


För industri med ”tyngre belastningar”. Behåll skyddslocket på till sista golv- behandlingen. Golvbrunn Furo 1Ø7 sidoutlopp. Vattenlåsinsatsen skall vara monterad i . I storkök måste olika typer av vatten behandlas korrekt för att säkerställa optimala arbetsförhållanden och effektivt . Konstruerad för att uppfylla kraven. Monteringsanvisning golvbrunn.


Husvärden visar hur du gör rent din golvbrunn -. Utrymmet i brunnen Furo 0ska utnyttjas . Hejsan Ska montera en golvbrunn i träbjälklag. FURO 1Finns för klinkergolv, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg