onsdag 2 april 2014

Evp värmematta

Används vid upptining av foder i silos, ensilagebalar, vattenledningar och avloppsrör med mera. Försedd med öljetter på sidorna för . Halkfria is- och snösmältningsmattor. Våra Polarflex mattor är utvecklade och tillverkade för att ge dig som konsument en förenklad vardag . EVP har ett bra sortiment av produkter som används på en modern byggarbetsplats idag. Tjältining, klarar upp till 50 . Ett exempel är frostskydd av vatten, frusna rör kan orsaka stora problem EVP har produkter för att förebygga skador och läckage. EVP Värmekabel på rulle, meter.


EVP Microline termostat inkl. Säljare: Uthyrningsföretag. Reservationspris uppnått. EVP Golvvärmematta, m, m2. EVP Frostskyddskabel Stick.


Lämplig till: Upptining av mark, vattenledningar, san ensilagebalar och . Multimat är en robust värmematta avsedd för uppvärming av arbetsytor under vinterhalvåret. Värmematta ×m som kan vara asfalt, betongplattor eller liknande. Den tåliga gummiytan ger både fäste och värme vilket gör den . Gå till produktenHitta liknande produkter.


Click here to find similar products. En IBC värmematta för placering under IBC behållaren före påfyllning, tillsammans med en digitaltemperaturregulator ger det en exakt och . T2Blå värmekabel T2QuickNet värmematta T2Isolecta energismart . EVP 7Enkel och robust analog termostat med golvgivare och rumsgivare ställs in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg