måndag 28 april 2014

Bygga egen vassklippare

Köp din egen vassklippare. Skymmer vass din utsikt eller vill du ha större svängrum runt bryggan? Oavsett vilket så kan du få både bättre vatten och större.


Vill du göra jobbet själv så kan du köpa en egen vassklippare att montera på . Skötselinsatser i vattenmiljöer innebär ofta att man ställs inför nya problem.

Det kan behövas nya typer av redskap och man kan också behöva tänka lite utanför . Vassklippare i olika klasser, upptäck vårt sortiment - du hittar garanterat en vassklippare som passar ditt arbete. Beställ snabbt och enkelt i vår E-butik. Taskigt läge att den inte finns ngn Bosch vassklippare.


Får se då om man kan komma över ett begagnat vassklippaggregat eller bygga något eget från en . Går utmärkt att bygga bastu på EasyFloat flotten, klicka här. Släcka bränder, bli din egen frivilliga brandkår.

Den kallas Truxor och vi bygger ungefär maskiner per år, nästan alla går. Dorotea Mekaniska utvecklar och säljer vassklippare och annan miljöteknik. Maskinen vänder lätt runt sin egen axel och stannar från full fart på . Ja, Bosch borde göra en billig men bra båtdragen vassklippare , som snabbt avlägsnar all vass båten passerar. Eller någon som har en bra lösning på att bygga en enklare sådan maskin. Sveriges billigaste vassklippare , Wasse, Klippo och Hymo.


Svensktillverkade från Dorotea. Bensindrivna vassklippare Doroklippen Wasse är . Her finnes en vassklippare til å ha på båten. Har en egen konstruktion på gång.


Oftast behövs det inget formellt tillstånd för vassklippning. Bygg - och miljökontoret lämnar därför råd inför arbetet så att du kan undvika en negativ miljöpåverkan. Vi har även fått länsstyrelsens tillstånd för vassklippning på Koskäret.


Vi utreder också ifall det är befogat att bygga om piren på Koskäret som . Silmu har man köpt en slåttermaskin och vassklippare , och med en.

Så ett aggregat som är gjort för vassklippning är att föredra. Eller är det kanske rentav nån som har en dylik vassklippare att hyra ut? Om ingen här har nån ide får jag nog kolla med brorsan som byggt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg