måndag 21 april 2014

Ryggborste i trä

Naturborsten ger ett skönt riv och tar effektivt bort smuts utan att kännas . RYGG- OCH BADBORSTE i ljus trä. Skaftet är avtagbart och borsthuvudet har ett band över ryggen vilket gör att du även kan använda den som enbart . Stadig borste med fast handtag. Liten och smidig borste som även passar bra för torrborstning.

Badborste - En badborste med långt skaft i mörkt trä och med avtagbar borste. Komplettera gärna med en massageborste med stora piggar som ökar . Här hittar du ryggborste i trä med mjuk borst. Delbar så du kan använda både på handen och på staven. Jämför priser och läs recensioner på Hygienartiklar. Meraki ryggborste med svamp, bambu.


Bloomingville, borsten är tillverkad av naturligt Sisalfiber med ett handtag i trä och rep för upphängning. Svårt att komma åt på ryggen i duschen?

Ryggborste : längd cm. Med en badborste blir det betydligt enklare att tvaga och peela hela kroppen. Borste från Pfeilring i vaxat trä och blekt . Handgjord ryggborste tillverkad av värmebehandlat askträ.


Värmebehandlingen gör så att träet blir tåligare mot både vatten och fukt. Bastuhink i bambu med matchande skopa, termometer och ryggborste. Problem med att göra din personliga vård? Gör det själv istället och titta in på vår . Stabilt utförande med fjäder av mm.


Trä Massageapparaten tvättborste isolerad på vit bildbanksfoto. En snygg tvättborste i bambu med mjuk svamp. Rund badborste i trä , 1kr, Stockhome. Stege i svart trä , 7kr, Village.


Saxån” duschdraperi, kr, Ikea. En ryggborste är en underskattad pryl! Ikea har denna ”Njuta” i fem läckra . Att bygga höghus av trä är en god gärning för miljön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg