onsdag 12 februari 2014

Byta glas ipad mini

Pad till förmånligt pris! Ska jag byta glas på min iPad? Vi kan byta glas , byta batteri, åtgärda fel med laddning, lju kamera, mikrofon och mycket mer. Reparationer, Priser inkl.


Läs mer om Apples servicepriser i Sverige genom att gå tillsidan Service och reparation av iPad.

ElectroMobil byter glas på din Ipad på mindre än timme! Men lugn, vi på Mobilkoden. Hos Chip n Play på Backaplan i Göteborg kan du få hjälp att laga din iPad. Vi har alltid garanti på. Byta glas Ipad Nyköping är bättre billigare kontakta oss.


Kom in till oss i Nyköping så byter vi glaset på din Ipad snabbt och billigt. Välkomna på drop in eller skicka in din telefon till oss.

Alla delar vi använder är original delar. Laga MacBook, MacBook Air , MacBook Pro, iMac m. Byte av glas , fuktskador, LCD-byten eller batteri - Vi gör det mesta! Apple Ipad Mini - Vit eller guld - Glasbyte (Touch-ID fungerar EJ efter byte). Tillgång: P EKGÄNKSTUKÖS.


Vi lagar och reparerar trasiga glas. Vi byter ut det trasiga glaset mot ett nytt . Måste du byta glas ipad örebro? Tur i oturen påstår vi på Valfrimobil AB eftersom vi har den bästa lösningen istället för att köpa ny.


Har du tappat din Ipad i. Hos oss kan du köpa ett nytt glas och byta det superenkelt själv. Vi ger alltid garanti på vårt arbete och vill du kan vi laga medan du väntar. Det är lätt hänt att skador uppstår vid olyckor som kan resultera i ett krossat glas eller en fuktskada.


Bytte glas på min Ipad på ett välrenommerad ställe (halva kostnaden mot apple). Första glaset de satte på fick de (motvilligt) byta igen för att det var.

Jämför alla mobilreparatörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg