fredag 14 februari 2014

Allbänk ifö

Bänkplan i rostfri plåt och en stor tvättlåda, 450x410x2mm. Golvstativ av pulverlackerad plåt med justerbara plastfötter . Hitta inspiration till ditt nya badrum bland Ifös många serier. Det som förenar dem är skandinavisk design med hög kvalitet.


Ifö CABM RM och RM, levereras monterade. I första hand är bänken .

Inklusive tvättmaskinsanslutning och utloppsrör till golvbrunn. En vacker tvättbänk i många varianter med en rad praktiska. Jämför priser och läs recensioner på Badrumsmöbler. Med låsbart, barnsäkert förvaringsskåp.


Faktisk fraktkostnad debiteras vid leverans med externt fraktbolag. Beställ allt inom Tvättbänkar m. VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med . Svart allbänk med bänkplan i slät rostfri plåt och en stor tvättlåda, . Levereras normalt inom Ca till vardagar.

CAMB RM och RM, levereras monterade. CAB har tre trådbackar samt låsbart förvaringsskåp. Vita allbänkar har mönstrat plåt och . Vattenlås är en konst i sig. Allbänkar , tvättbänkar, utslagstrattar. Det är en del saker att tänka på när du bestämmer dig för vattenlås, våra produkter har . Skötselråd och underhåll av Ifö rostfria disk- och allbänkar.


Ifö diskbänkar är tillverkade av förstklassigt rostfritt stål som är mycket motståndskraftigt . Logga in eller ansök om användarkonto för att se produkters priser och tillgänglighet. Eventuella fel i objektsbeskrivningen medför inget ansvar för egendomens skick i den mån det rätta förhållandet borde ha kunnat upptäckas vid en besiktning. Tvättmaskinsanslutning och utloppsrör till golvbrunn. Skåpdörr höger- eller vänsterhängd. Helt ny allbänk för tvättstuga.


Contura allbänkar i olika utföranden. Aldrig använ endast monterad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg