tisdag 18 februari 2014

Litet handfat ikea

Jag ville skapa ett litet , praktiskt och lättstädat handfat som gör det möjligt att få ordning på alla saker - även om du har ett litet badrum. Därför gav jag tvättstället. Varför inte unna dig en av våra dubbla handfat till ditt badrum? Du kan kyssa adjö till morgonrusningen och den dagliga flaskhalsrutinen i badrummet och ge . Se till att kolla in alla våra badrumstillbehör . Justerbara fötter gör att du .

Litet vitt badrum med öppen och stängd förvaring i mörkbrunt. Ett litet vitt badrum med ett högskåp och ett tvättställ kombinerat med tillbehör i bambu. Läs om villkoren i garantibroschyren. Perfekt om ni är två eftersom tvättstället har dubbla. Välj bland många olika modeller i olika stilar.


Våra tvättställsunderskåp ger dig enkelt mer förvaring i badrummet när du har ont om plats. Passar under de flesta vägghängda handfat , med eller utan ben. Den robusta designen och de fyra hjulen gör att du lätt kan flytta runt rullbordet och använda det där du vill.

Eftersom det är ganska litet får det plats även i trånga. Frigör arbetsyta men håll toalettartiklar nära till hands med våra badrumshyllor. Vi har olika stilar, storlekar och färger att välja mellan. LILLÅNGEN Sink, bowl IKEA Sink can be mounted with the faucet on either the.


Litet tvättställ Appeso med handdukshängare. Denna pin hittades av Anna Hansson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. ODENSVIK, sittbänk HEMNES och högskåp TYNGEN.


Tvättställ Duravit Foster - Litet handfat - Tvättställ - Bygghemma. Bath Deluxe Murcia Porslinstvättställ Bx Dx Hcm. För montering på vägg eller bänkskiva. Typ av tvättställ: Två hoar för inbyggnad. Material: Keramik, färgad glasyr.


När du köper badrumsskåp och tvättställ på Ikea kan du också få hjälp med installation. Ett kök behöver inte kännas trångt bara för att det är litet. Handfatet heter Lillången och är från Ikea , men jag byter ut kranen mot en.


Det enda knixiga jag tänker på är att du valt ett väldigt litet handfat.

Bildresultat för litet handfat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg