torsdag 13 februari 2014

Brandsläckare för elektronik

Brandsläckare (även kallad handbrandsläckare eller eldsläckare) förekommer i ett. Det finns många olika typer av brandsläckare och dessa lämpar sig mer eller mindre bra vid olika tillfällen. För rätt brandskydd på rätt . Vilken brandsläckare ska man välja?


Här hittar du tips om brandsläckare så att du väljer rätt brandsläckare till rätt typ av brand. Tänk på att en brandsläckare bara går att använda en gång, sedan måste de laddas om.

Den svenska standarden för handbrandsläckare är en gemensam europeisk standar SS-EN 3-7. Så väljer du släckmedel: A-släckare kan användas i normala . När det gäller brandsläckare för hemmet rekommenderas att man köper en sexkilos pulversläckare med standardmärkningen SS-EN-3-7. Det finns andra situationer, exempelvis vid metall- eller hetoljebränder, då det finns andra brandsläckare som är mer lämpliga.


De vanligaste storlekarna på kolsyrebrandsläckare är: Kg, vid exempelvis ett litet nätverksskåp för mindre kontor, arbetsfordon med mycket dyrbar elektronik. Tankar och tips att tänka på när du skall investera i en brandsläckare. En ny undersökning visar att det saknas brandsläckare i procent av våra bostäder.


Jämför priser och läs recensioner på Larm och Säkerhet. Vi hjälper dig att hitta rätt brandsläckare kg pulver Larm och Säkerhet och göra.

Allt till bra priser och snabba leveranser! Olika brandsläckare lämpar sig mer eller mindre bra vid olika tillfällen. Några exempel på brandsläckare är . Världens första brandsläckare som kan släcka bränder i lithiumbatterier! Sortera efter: Relevans . Den skadar varken motor, elektronik eller inredning när du använder den. På båten är man väldigt utsatt för brand då det finns många brandfarliga ämnen som bensin, disel och även mycket som är lättantänligt, plus att . Koldioxidsläckare, kolsyresläckare är brandsläckare för släckning av brand i vätskor.


Kolsyresläckare släcker effektivt mindre bränder i elektronik och maskiner . Här hittar du brandsläckare och brandfiltar som är det viktigaste hjälpmedlet när en brand uppstår. Ett måste i alla vattenskotrar. Lämplig vid brand i fett, olja och elektrisk utrustning.


Klass 55A 233B C Avsedd för alla . Det finns flera olika typer av brandsläckare som innebär olika risker. Pulvret är ofta irriterande . Pulversläckare är den vanligaste typen i hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg