tisdag 21 januari 2014

Utbytbar toalettborste

På NiceBuy exempel kan du hitta en toalettborste med inbyggd toalett hink, toalettborstar med ingen eller. Köp Baghera Speedsters Gåbil Chokolade Billiga Frakt - Snabb Leverans NiceBuy. Du sparar pengar på en helt ny toalettborste samtidigt som du skonar miljön. Reservborste för toalettborste med utbytbar. Finns även matchande toalettpappershållare.


Några har utbytbar borst för att du inte ska behöva byta hela toalettborsten, utan bara.

Toalettborsthållare i krom En ordentlig toalettborste med en bra innerbehållare. Stilrent och praktiskt toalettpappersstativ med toalettborste. Med löstagbar innerbehållare för enkel rengöring.


Löstagbar innerbehållare för enkel rengöring. Golvskydd i TPR material Står tyst. En traditionell och snygg toalettborste för vägghängnad. Borsten är utbytbar och glaskoppen är enkel att ta loss från metallfästet för rengöring.


Vi har många olika modeller och färger som passar ditt behov.

House - WC-borste för väggmontering. Se ersättningsborste 1med art. Hållare i polerad mässing. Framtidens toalettborste med inbyggd utbytbar tvålrefill. Biologisk nedbrytbar, utan att påverka naturen, eller biologiska reningsanläggningar.


Rostfritt stål toalettborste och toalett rulle hållare gratis ständiga. Kanske WC-borsten inte är det första du tänker på när det gäller design i badrummet. Vipp extraborste till Vipp toalettborste. Utbytbar borste till Vipps toalettborste. Toaborste i cement - svart utbytbar borste.


Eftersom marmor är ett naturmaterial, är varje hållare en unik produkt. Satino Black-seriens toalettborste är kompakt, stilren och modern. Satino Smart-seriens toalettborste är kompakt, stilren och modern. Insidan av slätt blankt glas för maximal hygien. Behållaren av frostat glas.


Ventilerad kant upptill utsmyckad med vacker marockansk design. Handtag med lock i metall. Sober toalettborste i med gnistrande kristaller, med utbytbar borste.

Stilren toalettborste med utbytbart borsthuvud från Duschy. Sober-serien innehåller flera olika utföranden och färger för badrummet. Monteringsbeslag medföljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg